Saulės elektrinė

 UAB "Irseva" - inovatyvi įmonė, kuri stengiasi dirbti išmaniai ir ekonomiškai. Saulės šiluma nieko nekainuoja, ir visi turim teisę naudoti saulės energijos resursus savo reikmėms, todėl ant įmonės stogo jau įrengta 30 kW saulės eleketrinė.

Saulės elektrinė

Pribrendome sąmoningam vartojimui ir energetinei nepriklausomybei. Bendradarbiaudami su UAB “Veesla” dar pavasarį ant gamybinio pastato stogo sumontavome ir paleidome 30kW saulės elektrinę. Elektros energijos sąskaitos ženkliai sumažėjo. Iš dalies pasinaudojome “APVA” parama. Vasarą saulės elektrinę išplėtėme, ant administracinio pastato stogo sumontuodami dar 10kW ir hibridinį inverterį. Laukiame atvykstant užsakytos baterijos tam, kad galėtume naudoti sukauptą energiją nakties metu bei galėtume kompensuoti suvartojimo svyravimus apsiniaukusiomis dienomis. Saulės elektrinei naudojome  Q CELLS modulius ir FRONIUS inverterius. Šie komponentai išbandyti, patikimi, kokybiški, turėtų tarnauti ne vieną dešimtį metų.  

Kartu su saulės elektrine įsirengėme FRONIUS elektromobilių krovimo stotelę. Susieta su FRONIUS inverteriu, ši stotelė turi ECO režimą, leidžiantį krauti elektromobilį naudojant tik saulės energiją.